Προσωπικά Δεδομένα - Cookies

Με την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος, ο χρήστης αναγνωρίζει ότι, όταν προβαίνει σε καταχώρηση παραγγελίας μέσω αυτού, είναι απαραίτητο να παρέχει ορισμένες πληροφορίες που σχετίζονται με Προσωπικά Δεδομένα, οι οποίες θα τύχουν επεξεργασίας και ενδεχομένως θα κρατηθούν ως αρχείο, τα οποία προσωπικά στοιχεία προηγουμένως έχουν γνωστοποιηθεί στην αρμόδια αρχή και για τα οποία η Eταιρία χαρακτηρίζεται ως υπεύθυνος επεξεργασίας.

Η συλλογή και η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων έχει σαν σκοπό την καταγραφή της συμβατικής σχέσης με την Εταιρία, τον έλεγχο και τη βελτίωση, αλλά και την προσαρμογή σε προτιμήσεις και επιλογές σχετικά με αγαθά και την αποστολή με ηλεκτρονικά ή παραδοσιακά μέσα διοικητικών, τεχνολογικών, οργανωτικών ή/και εμπορικών πληροφοριών για την Εταιρία. Ο χρήστης δικαιούται να έχει οποιαδήποτε στιγμή πρόσβαση στο αρχείο και να απαιτεί διόρθωση ή διαγραφή όσων δεδομένων τον αφορούν.

Προσωπικά Δεδομένα

H Εταιρία έχει αναπτύξει νόμιμα μέτρα προστασίας στις εγκαταστάσεις, τα συστήματα και τα αρχεία της. Η Εταιρία εγγυάται την εμπιστευτικότητα κι ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, ωστόσο μπορεί να αποκαλύψει στις αρμόδιες δημόσιες αρχές προσωπικά δεδομένα ή οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που κατέχει ή είναι προσβάσιμες μέσω των συστημάτων της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από κάποια εφαρμοστέα διάταξη νόμου.

Ο χρήστης εγγυάται και φέρει την ευθύνη για την αλήθεια, την ακρίβεια, την εγκυρότητα αλλά και την γνησιότητα και συνάφεια των προσωπικών δεδομένων που γνωστοποιεί στην Εταιρία.

Τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν στο αρχείο της εταιρείας για διάστημα οχτώ (8) ετών από την τελευταία ενημέρωση ή συναλλαγή.

Όταν ο χρήστης αποστείλει οποιοδήποτε αίτημα στην Εταιρία, οι πληροφορίες παραμένουν απόρρητες και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την απαιτούμενη ενέργεια. Το περιεχόμενο δεν μεταβιβάζεται σε τρίτους, παρά μόνο στον άμεσα ενδιαφερόμενο αποδέκτη και σε νόμιμη αρχή, εφόσον αυτό ζητηθεί από την Εταιρία, ή στην περίπτωση που το περιεχόμενο του μηνύματος είναι προσβλητικό ή επιζήμιο για την Εταιρία ή για τρίτους, τα συμφέροντα των οποίων οφείλει να προασπίζεται η εταιρεία (τρίτοι χρήστες, προμηθευτές κλπ). Ο χρήστης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997 για τα προσωπικά δεδομένα.  

 

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση cookies, θα πρέπει να ρυθμίσετε ανάλογα το πρόγραμμα περιήγησης ή να μην χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο. Στην περίπτωση απενεργοποίησης των cookies ο παρόν ιστότοπος δεν θα λειτουργεί ικανοποιητικά.

 

Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία ένας ιστοτόπος αποθηκεύει στον υπολογιστή του χρήστη ή στην κινητή του συσκευή όταν επισκέπτεται αυτόν τον ιστότοπο. Με τον τρόπο αυτό, ο ιστότοπος θυμάται τις ενέργειες του χρήστη και τις προτιμήσεις του (όπως κωδικός σύνδεσης, γλώσσα, μέγεθος γραμματοσειράς και άλλες προτιμήσεις απεικόνισης) για ένα χρονικό διάστημα, κι έτσι δεν χρειάζεται ο χρήστης να εισάγει τις προτιμήσεις αυτές κάθε φορά που επισκέπτεται τον ιστότοπο ή φυλλομετρά τις σελίδες του.

Ο νόμος αναφέρει ότι μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα cookies στη συσκευή σας, εφόσον είναι απολύτως αναγκαία για τη λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας. Για όλους τους άλλους τύπους cookies χρειαζόμαστε την άδειά σας.

Μπορείτε να αλλάξετε ή να καταργήσετε τη συναίνεσή σας ανά πάσα στιγμή μέσω της Δήλωσης για τα Cookies στην ιστοσελίδα μας.

Γιατί χρησιμοποιούμε cookies;

Οι πληροφορίες που καταγράφονται από τα cookies μας βοηθούν να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο και να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ιστοτόπου.

Τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αυθεντικοποίηση του χρήστη (απαραίτητα cookies), τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών που επιτρέπουν να γίνει αντιληπτό πώς ο χρήστης χρησιμοποιεί τον ιστότοπο και βοηθούν να βελτιωθεί η δομή και το περιεχόμενό του (χρηστικά cookies) και για την αποστολή διαφημίσεων ή προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας (διαφημιστικά cookies). 

Cookies που χρησιμοποιούνται στον ιστότοπο:

  • Session Cookie (απαραίτητο) χρησιμοποιείται για τη λειτουργία του site (login, παραγγελίες, ρυθμίσεις)
Cookie key Provider Purpose Expiration

Αναγκαία Cookies

e48f31fcc6e4758aa8cbe8c1b295a5fd shoesenter.com  Necessary Session
6a54aa4063708dcd4ceeeaff260a2314 shoesenter.com  Necessary Session

Προτίμησης - Στατιστικά -  Λειτουργίας

 hex (32) shoesenter.com Used to manage server calls to the website's backend systems.  Session
 rc::a google.com

This cookie is used to distinguish between humans and bots.This is beneficial for the website, in order tomake valid reports on the use of their website.

 Persistent
rc::c google.com This cookie is used to distinguish between humans and bots. Session
HSID APISID, HSID, NID, SAPISID, SID, SSID,OGPC google.com Google set a number of cookies on any page that includes a Google Map. While we have no control over the cookies set by Google, they appear to include a mixture of pieces of information to measure the number and behavior of Google Maps users. Most of the cookies expire 10 years after your last visit to a page containing a Google Map.
NID google.com to provide ad delivery or retargeting, store user preferences.  6 months
1P_JAR google.com These cookies are used to gather website statistics, and track conversion rates 1 Month
OTZ google.com “OTZ” is a cookie used by Google Analytics that provides an aggregate analysis of Website visitors. Session or 2 years
DV google.com These cookies are used for the purpose of targeted advertising. 6 Hours
CONSENT google.com Google cookie consent tracker.  17 years
SEARCH_SAMESITE google.com SameSite prevents the browser from sending this cookie along with cross-site requests. The main goal is mitigate the risk of cross-origin information leakage. It also provides some protection against crosssite request forgery attacks.  6 months
__Secure-3PAPISID google.com This cookies are used to deliver more relevant ads for you and your interests. 2 years
 __Secure-1PAPISID, __Secure-3PSID, __Secure-1PSID, __Secure-3PSIDCC google.com Cookie required to use website options and services. 2 years
YSC youtube.com Registers a unique ID to keep statistics of what videos from
YouTube the user has seen. 
Session 
 LOGIN_INFO youtube.com Technical content reproduction cookies 2 years
VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com Tries to estimate the users' bandwidth on pages with integrated
YouTube videos.
6 months
 xs, fr, wd, _fbp, spin, c_user, sb, dpr, datr Facebook.com  Facebook is a social media platform we use to communicate with our supporters through both unpaid posts and paid advertising. Also we use Facebook chat plugin for communication.  2 years 
       

 Αταξινόμητα Cookies

cpnb_cookiesSettings  shoesenter.com cookies panel settings 1 year
CookieDirective

shoesenter.com

cookies panel settings

1 day
cpnbCookiesCancelled

shoesenter.com

cookies panel settings

3 days
cpnbCookiesDeclined

shoesenter.com

cookies panel settings

6 months

Cookies τρίτων:

  • Google Analytics Cookie
  • Facebook Cookie
  • Google Ads
  • Youtube Cookies
  • Google Maps Cookies
  • Skroutz 

 

Πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τα cookies;

Ο χρήστης μπορεί να διαγράψει τα cookies ή να αποκλείσει την πρόσβαση σε αυτά μέσω του προγράμματος περιήγησης, αλλά στην περίπτωση αυτή ορισμένα χαρακτηριστικά του ιστοτόπου, όπως η δυνατότητα υποβολής παραγγελίας, δεν θα λειτουργούν.

 

Για οποιοδήποτε αίτημα ή πληροφορία σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2310 450711

 
  • 100% ΕΓΓΥΗΣΗΠοιότητας
  • Δωρεάν Μεταφορικάγια αγορές άνω των 59€
  • ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ2310 450711

Ακολουθήστε μας

facebook instagram Atou

Atou Επικοινωνια
  • Κομνηνών 84
  • Καλαμαρια, 55132
  • Τηλ: 2310 450711 & 2311 111450
  • κιν: 6937 243000

Log in

create an account